tulus dari hatiku~~

Go down

tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Wed Dec 10, 2008 1:04 pm

Ari2 aku berharap, the newest registered user nie akan bertuka.,.

Tp, hampa, kecewa.,.

Still da same, x berubah.,.

Wat happen xtually.,.??

Korang dah x egt kat 512 ker.,.??

Aku paham laa xsumer ada rangkaian internet kat umah.,.

So, xksa laa sangat kalu xjoin.,.

Tp, yang sedihnyer, ramai jer on9 sbenanyer.,.

Tingok kat myspace, online now berkelip2.,.

Tinguk kat Friendster, ada sent comment kat owang len.,.

Tinguk kat portalTGB, registered user: username bdk 512, xpown post sumthin.,.

Tinguk kat ym, smile available tuh berkaler, xpown ada pic.,.

N yang lagi sedih, ada yang register semata2.,.

Register sbb terpaksa.,.??

Sbb aku keep asking suh join.,.??

Mase discuss pasal yahoogroup kat DS, ada yang tanye.,.

‘Xkesian ker kene buat group tuh.,.??’

Seriously, aku xksa pown aku yang kene buat mende nie.,.

Sbb aku egt kan sume akan xcited nak join.,.

Rupenye, sangkaanku ternyata salah.,.

Aku tunggu, n tungggu.,.

Mmg susa nak tinguk latest comment tuh direply.,.

Sampe ada yang dah agak stick ngan nie pown kata nak bukak pk 2 3 kali.,.

Tp aku, tetap nak bukak juga selalu coz aku mengharap ramai yang join.,.

Aku sangat berharap.,.

So, boleh laa nak discuss pasal plan kite ker.,.

Bukan nyer xnak sms, tp lebih senang laa discuss kat cnie kan.,.

Kalu nak sms, lg susah.,.

Ada yang reply nak xnak.,.

Mcm mase nak p kl dulu, dah last2 minute bawu bitau xjadi.,.

Kene laa paham, nak buat list name tuh lg bukannyer senang.,.

Buat plak gune pc, so kalu ada cancel tibe2, kene print yang len.,.

Ada pulak, aku sms, xpenah nak respond.,.

Nak kate dah tuka no, mcm delivered jerk.,.

So, aku considered die dah dapat laa msg tuh.,.

Kalu dah tuka no tu, arap bitau sumer owang.,.

Sori laa kalu kate aku mengungkit.,.

Tp, aku xbermaksud pown sbenanyer.,.

Cume berharap mende nie x jadi lagi.,.

Ada gak yang komen pasal design page.,.

Xpe, aku xksa pown kritikan2 tuh.,.

Aku bleh tuka kalu ramai yang xsuke.,.

Tp, ape gunenyer kalu aku buat, tp yang log in nyer bape owang jerk.,.

Ker x suke aku yang jadi admin.,.

Nak tuka owang, aku xksa,aku on jerk.,.

Asalkan ramai2 laa yang meriahkan group nie.,.

Itu sudah cukup besh.,.

Mmm, mayb aku tulis nie pown syok sendiri jerk.,.

Xpelaa, yang penting aku dah luahkan.,.

Ada yang tanye aku.,.

‘ko dah putus asa??’

Aku pown tatau laa yes o no.,.

I tried not 2 giveup juz becoz.,.

I LOVE U ALL~~
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  fird_ausx6231 on Wed Dec 10, 2008 1:32 pm

.:.peqa13291.:. wrote:Sampe ada yang dah agak stick ngan nie pown kata nak bukak pk 2 3 kali.,.

nk kte aku la ni..
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Wed Dec 10, 2008 1:35 pm

fird_ausx6231 wrote:
.:.peqa13291.:. wrote:Sampe ada yang dah agak stick ngan nie pown kata nak bukak pk 2 3 kali.,.

nk kte aku la ni..

anggap tuh satu pujian~~

sbenanye, ko dikecualikan~~

thanx 4 da all support~~
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  fird_ausx6231 on Wed Dec 10, 2008 1:38 pm

ye ye..

mekaseh byk2..
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Dec 11, 2008 12:10 am

KALU X IKHLAS, XPAYAH BACE!!!!!
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  wafiy on Thu Dec 11, 2008 12:31 am

Uhhhh...Terase Bebenor..zzz

lek la dowh......aku nyer internet kat umah xleh on da 2 weeks...
on9 pon kat opis bapak aku ...tu pon nak letak gmba2 yg aku edit nieh..n jwb2 soklan yg org tnye kat ms
haha....tu yg semgt tuh da turun skit...

N pasal forum class kite nieh..
kalo leh edit sesame kn besh...
tp kene lorh kasi id n pass nyer...lolx

aku rase dorg x ske nak on9 kat sni sebb
nak chat kat sni payah skit...xtau org da reply ke blom n
maybe dorg x biase Kowt bukak forum...mcm aku nieh Pening ***uhuhu

tp ape nk jd kat dorg yg x Join lg? ish..ish 20x insyaallah akn ade jgk..

Arrow uhuhu...aku sbnr nyer slalu gak bkk bnde nieh tp
aku bace je ape yg korg tulis n x reply pown...just tgk2
Cmnr nak taw org yg tgh on9 kat sni erk?


Ala peqa~~!!!!..
jgn la majuk nnti x Tinggi....ngeee
Suspect


Nnti Kite sumer da ge oversea nnti n sumer ader pc sndiri....
mgkin Baru dorg rase bnde nieh pnting... Haizz...
mgkin telalu awal tuk merasekn kehangatan NYER!!


Nway Gud Job~~ king

Nak downld movie lg... uhuhuhu... mse cuti nieh da 10 movie aku tgk >>>>
we need to overcome "movie debt" so ur feeling dint cramp....lolx
avatar
wafiy
Member
Member

Number of posts : 5
Registration date : 2008-12-01

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Dec 11, 2008 12:51 am

mksdnyer, ko yang terase bebenor.,.??

yang post b4 post ko memang ditujukan khas ko r.,.

Wafiy sahaja.,.

yang panjang2 tuh, bukan ko saje.,.

majoriti yang laen2.,.



ayat bese yang akan aku cakap,

asalkan ramai yang meriahkan dah best~~

okok.,.

aku xksa pown kalu nak edit same2.,.

aku lagi suke.,.

ok, aku bagi password aku.,.

check out ure messages~~

xpe, aku memang sejak azali buat password yang mudah.,.

so, sape2 nak, just ask for it.,.

memang aku suke kalu sape yang nak.,.

sape yang nak jadi moderator pown bleh nak mintak.,.



kalu nak tawu camner owang len on9, kat bawah tuh ada.,.

tulih per ntah, registered users : kowt.,.



mmm.,. cakap pasal yang x bese ngan forum.,.

so, ape lg.,. grab the chance.,.

nie laa time nyer nak bese2 kan diri ngan forum.,.

aku xbleh laa nak cakap per sangat coz aku pown x baper nak bese.,.



nak kate terlalu awal, agak awal laa.,.

tp, kalu mase nie x bukak2, sampe bile nak bukak.,.

t kalu masing2 nak masuk U, bak kate ko da p oversea n ada PC sendiri,

lagi laa bz.,. lg laa dah x brape nak bukak mende2 nie.,.

so, nielaa masenyer.,.



btw, thanx coz memujuk~~

reli appreciated it~~ Wink Wink

thanx l0ts~~

p/s : pay ure debt~~
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Dec 11, 2008 1:07 am

btw.,.

sowi sangat2 kalu terasa~~
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  wafiy on Thu Dec 11, 2008 1:08 am

eleh ...eleh.. eleh...
melawan plak dier...

nk buat cmner dorg sumer ade alasan yg t'sndiri...
N waktu nie most dr kte tgh enjoy dgn care yg laen2...
Ade yg nak tido bebanyak*
makan bnyk2*, Tgk movie yg lepas2 * blaja Masak*
try naik kete* teruskn hobi lme* main game on9 *beibadah bebanyak >.<

Lagik Aper erkkk>>>?


kot sbb tu la t'lpe kat kte....uhuhuhu



Aku nieh plak nak msuk class english nnti..zzzz
Hope nnti leh kalah kn Nryg ...ngeee
Hari2 bz nak tdo!!

novel tuh plak ape cer...aku bru 30++ muke surat...
aku bace sebelom tido jew...ahahah..sebb tu sehari jalan bape chapter jew..tp bleh tahan besh citer dier..
tp x romance sgt..ewww..
[b]



Ait....mcm pelik jew
avatar
wafiy
Member
Member

Number of posts : 5
Registration date : 2008-12-01

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Dec 11, 2008 1:19 am

mmmm.,.

ini bukan berlawan.,.

hanyalah sekadar gurauan~~

[sbenanyer, tatau nak letak ayat per]


alasan tersendiri.,.?? mmm.,.

memang alasan akan wujud kalu kite nak mengelak dengan sesuatu.,.

aku tawu, alasan2 yang diberikan tuh sume yang ko penah cakap kat aku.,.

plan ko lepas SPM.,. k, smoge berjaye ngan sume plan2 ko tue.,.

hanya sekadar pesanan.,. harap jangan melupakan 512.,.

da memory tat we build.,.



haha.,.

yang pasal novel tuh,

aku ada balas post ko kat portaltgb.,.

aku dah xbape nak bace coz malas.,.

n agak x bape nak besh.,.

tatau laa kalu ko bace, ko kate besh.,.

bg aku, xder laa besh mane.,.

kire ok laa kalu bace shari bbrape chapter.,.

aku bace shari satu chapter jerk.,.

n not everyday.,. ngee~~ What a Face
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

???????????????

Post  fird_ausx6231 on Thu Dec 11, 2008 1:47 am

novel pe yg korg ckpkan nih???
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Dec 11, 2008 6:21 pm

kami berkongsi dwit membeli novel~~

mase p mid aritu~~

3in1~~

aku, tiara n wafiy~~
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  fird_ausx6231 on Sun Dec 14, 2008 3:04 am

owh..
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Tue Dec 16, 2008 1:16 pm

wafiy wrote:
Cmnr nak taw org yg tgh on9 kat sni erk?


kat tepi gamba pown ada gak tulih ONLINE.,
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  fird_ausx6231 on Wed Dec 17, 2008 6:06 pm

x pon ko tgk kt portal..

tgk kt who is online..
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  espada_6th on Fri Dec 19, 2008 4:34 pm

salam ape kabo??
avatar
espada_6th
Unactive Member

Number of posts : 1
Age : 26
Registration date : 2008-12-19

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  fird_ausx6231 on Thu Dec 25, 2008 11:29 am

waalaikumsalam..

kabo baik..
avatar
fird_ausx6231
Super Active Member
Super Active Member

Number of posts : 187
Age : 27
rumahku @ : Klang, Selangor
Registration date : 2008-11-29

View user profile http://profiles.friendster.com/ausdakbaek

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Mon Dec 29, 2008 1:16 am

espada_6th wrote:salam ape kabo??

salam.,.

aku masih baek seperti dulu.,.
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  xamaLx on Thu Jan 22, 2009 2:16 pm

espada_6th wrote:salam ape kabo??
alhamdulillah...
sihat slalu... Smile
avatar
xamaLx
Member
Member

Number of posts : 14
Age : 27
rumahku @ : temerloh, pahang!!! (the only one in pahang!! huhu~)
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  xamaLx on Thu Jan 22, 2009 2:18 pm

wuwuwuwu Sad
sedinyer bace ko tulih peqa...
sob10000...
avatar
xamaLx
Member
Member

Number of posts : 14
Age : 27
rumahku @ : temerloh, pahang!!! (the only one in pahang!! huhu~)
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  xamaLx on Thu Jan 22, 2009 2:32 pm

.:.peqa13291.:. wrote:mmmm.,.

ini bukan berlawan.,.

hanyalah sekadar gurauan~~

[sbenanyer, tatau nak letak ayat per]


alasan tersendiri.,.?? mmm.,.

memang alasan akan wujud kalu kite nak mengelak dengan sesuatu.,.

aku tawu, alasan2 yang diberikan tuh sume yang ko penah cakap kat aku.,.

plan ko lepas SPM.,. k, smoge berjaye ngan sume plan2 ko tue.,.

hanya sekadar pesanan.,. harap jangan melupakan 512.,.

da memory tat we build.,.



haha.,.

yang pasal novel tuh,

aku ada balas post ko kat portaltgb.,.

aku dah xbape nak bace coz malas.,.

n agak x bape nak besh.,.

tatau laa kalu ko bace, ko kate besh.,.

bg aku, xder laa besh mane.,.

kire ok laa kalu bace shari bbrape chapter.,.

aku bace shari satu chapter jerk.,.

n not everyday.,. ngee~~ What a Face





wuwu... aku sentiase egt kat korg...

ari2 ble aku bukak laptop...
sure akn tgk gmbr korg...

aku ni nk on9 susa...
sjk aku pndah umah ayh aku da xnk psg tenet kat umah...

nak g cc pon satu hal....
parents aku slalu ckp aku buang mase...

ni aku on9 pon sebab pk ck yg ajr aku drive
tu lupe nk jmput aku kat kedai mk ck aku (kuang asam tol!!! pnt aku bgn pg2!!! Mad )...

ayah aku lak ade kijo kat bandar..
n mak aku ade meeting ptg ni...
aku pon pe lg...
gunekn kesempatan yg ade..
~huhuhu~ Smile ...
avatar
xamaLx
Member
Member

Number of posts : 14
Age : 27
rumahku @ : temerloh, pahang!!! (the only one in pahang!! huhu~)
Registration date : 2009-01-22

View user profile

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Jan 22, 2009 4:10 pm

xamaLx wrote:wuwuwuwu Sad
sedinyer bace ko tulih peqa...
sob10000...


ohh~~

kamu sedeyh, daku pown sedeyh.,. huuu~~ Sad Sad
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  .:.peqa13291.:. on Thu Jan 22, 2009 4:11 pm

xamaLx wrote:
.:.peqa13291.:. wrote:mmmm.,.

ini bukan berlawan.,.

hanyalah sekadar gurauan~~

[sbenanyer, tatau nak letak ayat per]


alasan tersendiri.,.?? mmm.,.

memang alasan akan wujud kalu kite nak mengelak dengan sesuatu.,.

aku tawu, alasan2 yang diberikan tuh sume yang ko penah cakap kat aku.,.

plan ko lepas SPM.,. k, smoge berjaye ngan sume plan2 ko tue.,.

hanya sekadar pesanan.,. harap jangan melupakan 512.,.

da memory tat we build.,.



haha.,.

yang pasal novel tuh,

aku ada balas post ko kat portaltgb.,.

aku dah xbape nak bace coz malas.,.

n agak x bape nak besh.,.

tatau laa kalu ko bace, ko kate besh.,.

bg aku, xder laa besh mane.,.

kire ok laa kalu bace shari bbrape chapter.,.

aku bace shari satu chapter jerk.,.

n not everyday.,. ngee~~ What a Face





wuwu... aku sentiase egt kat korg...

ari2 ble aku bukak laptop...
sure akn tgk gmbr korg...

aku ni nk on9 susa...
sjk aku pndah umah ayh aku da xnk psg tenet kat umah...

nak g cc pon satu hal....
parents aku slalu ckp aku buang mase...

ni aku on9 pon sebab pk ck yg ajr aku drive
tu lupe nk jmput aku kat kedai mk ck aku (kuang asam tol!!! pnt aku bgn pg2!!! Mad )...

ayah aku lak ade kijo kat bandar..
n mak aku ade meeting ptg ni...
aku pon pe lg...
gunekn kesempatan yg ade..
~huhuhu~ Smile ...


same ah amal.,.

aku pown tinguk2 gamba.,.

tinguk muvie.,.

sedeyh, klaka.. sume ada.,.
avatar
.:.peqa13291.:.
Super Golden Member
Super Golden Member

Number of posts : 259
Age : 27
rumahku @ : KLuang
Registration date : 2008-11-26

View user profile http://512co0l-08.forumotion.net

Back to top Go down

Re: tulus dari hatiku~~

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum